“EMS geeft houvast om aan je bedrijf te werken.”

Recent News

Read the latest news and stories.

“EMS geeft houvast om aan je bedrijf te werken.”

“We vinden het EMS-programma erg waardevol. Het geeft houvast om aan je bedrijf te werken en de mentoren binnen het EMS-programma bieden fijne begeleiding”, vertellen Robert en Erwin.

Mentoring is essentieel voor iedere ondernemer. Door het koppelen van een startende als ervaren ondernemer zorgt het EMS-programma voor een krachtige motor ter stimulering van innovatie en ondernemerschap.

We spraken met Robert Hoekstra en Erwin Hoekstra, broers, eigenaren van Brandmerck en mentees in het EMS-programma over hun ervaring! 👇

Brandmerck is een online marketing bureau. Het begon allemaal als een hobby. Robert en Erwin hielpen een bevriende ondernemer met zijn online marketing. Toen ze zagen hoe succesvol dit was, besloten ze hier meerdere bedrijven mee te helpen. “Zo konden we onze kennis en expertise inzetten om anderen te helpen met hun online uitdagingen”, vertellen ze. Inmiddels werken ze samen met een team van specialisten voor verschillende bedrijven!

Robert: “Wij willen de online wereld openen om samen ambities waar te maken. Dit doen wij voor bedrijven in het MKB en de e-commerce. Met een team van specialisten zorgen wij voor een goede online marketingstrategie en uitvoering. Door de combinatie van SEO, Advertising en Content Marketing zijn wij goed in staat om de online doelstellingen voor onze klanten te realiseren. Binnen Brandmerck richt Robert zich op de operatie en marketing en is Erwin verantwoordelijk voor de sales en financiën.

Robert: “Ons bedrijf is aan het groeien. Door deze groei lopen we steeds weer tegen nieuwe uitdagingen aan. Dit gaat over zowel personeelszaken en strategische keuzes maar ook over onze eigen ontwikkeling om de groei te kunnen bijbenen.”
Robert en Erwin nemen nu ongeveer 2 jaar deel aan het EMS-programma. Erwin: “We vinden het programma erg waardevol. Vooral omdat je ook verschillende inzichten en ervaringen meekrijgt van drie ervaren ondernemers. Een echt klankbord. Het geeft houvast om aan je bedrijf te werken, en je krijgt concrete taken waar je mee aan de slag kan. Ze vervolgen: “Wij kunnen EMS aanbevelen aan alle ondernemers die graag willen groeien. Zowel als ondernemer als met hun bedrijf.”