Wat biedt het programma

Belofte EMS – De weg naar succes.

Wij beloven topondernemers dat we hen ondersteunen in het succesvol opschalen van de onderneming, we helpen de ondernemer om ambities te realiseren en innovaties te optimaliseren. Met een groep mentoren – inspirerende rolmodellen- analyseren we complexe ondernemersproblemen en brengen we oplossingen op deze strategische vraagstukken. We zetten de topondernemer in zijn kracht. Door de belangeloze inzet van onze mentoren, het opbouwen van een sterke topondernemers- community en het waarborgen van kwaliteit kunnen wij beloven dat er optimaal ingezet wordt op innovatie, ontwikkeling en groei van ondernemers in onze regio.

Hierdoor bevorderen we werkgelegenheid, zorgen we voor vernieuwing en verjonging, behoud van talent en energie. Dat (potentiele) topondernemers kosteloos toegang hebben tot een exclusief netwerk van mentoren met een bewezen trackrecord maakt ons uniek, uniek in de regio maar ook uniek in Nederland.

Kerncompetenties

Hier zijn we goed in

Methodiek

Door de methodiek van het Venture Mentoring Systeem vanuit Boston wordt er een hoog kwaliteitsniveau gewaarborgd. Ons selectieprogramma draagt hierdoor bij aan de kwaliteit van het programma.

Analytisch

Kenmerkend voor EMS is het analytisch vermogen. Systematisch ontleden van complexe ondernemersproblemen is wat EMS goed kan. Hierdoor kan er een goede match gemaakt worden tussen de mentoren en de mentee. Maar ook de mentoren zijn sterk in het scheiden van hoofd- en bijzaken, tussen symptomen en oorzaken, tussen feiten en opvattingen. Op deze manier bieden wij als team het beste.

Professioneel team

Een professioneel en ervaren expert team staat voor de ondernemer klaar.

Kernwaarden

EMS biedt loyaliteit, exclusiviteit en is volledig onafhankelijk.

Loyaliteit

Er is een team van mentoren beschikbaar voor de ondernemer. Als in de tussentijd de vraag verandert wordt er een nieuw team samengesteld. Het mentoren team beweegt mee met de ondernemer. EMS investeert in een lange termijn relatie.

Exclusiviteit

Kenmerkend voor EMS zijn de strenge toelatingseisen. Men kan niet zomaar aan het programma meedoen. Er zijn diverse intake gesprekken en een pitch nodig om te oordelen of de ondernemer passend is bij het programma.

Onafhankelijk

Het programma is kosteloos. Dat wil zeggen dat de mentor en de mentee geen vergoedingen ontvangen of betalen. Dit borgt de totale onafhankelijkheid van het advies dat gegeven wordt.